Anywhere365 lanceert wereldwijd programma voor ondersteuning partners

Anywhere365, het Cloud Contact Center en Dialogue Management-platform voor het Microsoft 365 Ecosysteem, lanceert hun nieuwe partnerprogramma.

Het programma zorgt ervoor dat partners wereldwijd zijn voorzien in alles wat ze nodig hebben voor het succesvol verkopen, implementeren en ondersteunen van Anywhere365.

Ontwikkeld samen met partners

“Onze partners staan centraal in ons bedrijf en ons succes. Bij de ontwikkeling van het programma hebben we nauw met hen samengewerkt om ervoor te zorgen dat onze belangen op één lijn liggen”, zegt Erik van Arkel, Global Head of Partnerships bij Anywhere365. “Alles is erop gericht om partners volledig te ondersteunen, van onboarding tot het aanvullen van vaardigheden. Ik heb er alle vertrouwen in dat het programma onze partners ten goede zal komen en onze relaties zal versterken.”

“We waarderen de nauwe en open samenwerking met Anywhere365. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten op nieuwe en betere manieren kunnen werken met Microsoft Teams”, aldus Chris Goodwill, Modern Workplace Sales Specialist bij Symity. “Het is onze gezamenlijke visie om te zorgen voor de hoogste kwaliteit oplossingen en service voor onze klanten. De producten van Anywhere365 sluiten perfect op elkaar aan door hun native integratie en roadmap met Microsoft Teams.”

Partnerprogramma

Het partnerprogramma heeft drie niveaus die aansluiten bij de bedrijfsstrategieën en doelstellingen van partners om samen te groeien en het partnerschap te versterken. Partners hebben met het programma toegang tot een reeks voordelen, waaronder:

Ambassadeursprogramma

Naast het partnerprogramma lanceert Anywhere365 ook een Ambassadeursprogramma. Partners kunnen medewerkers van hun technische teams en salesteams nomineren voor een onderscheiding, waarmee zowel de mensen als de organisatie branchebreed erkenning krijgen voor hun kennis en prestaties.

Bron: Anywhere365

Mobiele versie afsluiten