Anna Valkenburg wordt channelmanager bij Liquidware

valkenburg

Anna Valkenburg, managing consultant bij ICT-partners stapt over naar workspace specialist Liquidware. “Na 5 jaar met veel plezier te hebben gewerkt bij ICT-Partners heb ik besloten mijn loopbaan elders voort te zetten. Per 1 april 2021 ga ik starten als Channel manager bij Liquidware. Dat is een workspace management leverancier die software voor de moderne werkplek aanbiedt, waardoor je volledig plaats- en device onafhankelijk kan werken en die bovendien de gebruikerservaring kan monitoren en verbeteren.”

“Ik heb er erg veel zin in om te beginnen aan deze nieuwe uitdaging,” vervolgt Valkenburg. “Het fijne aan deze nieuwe baan is, dat ICT-Partners al een partner is van Liquidware zodat ik nog kan blijven samenwerken met mijn huidige collega’s en relaties.”

Het in 2009 opgerichte Liquidware is een pionier in de ontwikkeling van desktopvirtualisatie-oplossingen die een aanvulling zijn op toonaangevende platforms, zoals Citrix Virtual Desktops and Apps (voorheen XenApp/XenDesktop) VMware Horizon, Amazon WorkSpaces, fysieke en Microsoft WVD, en RDSH-desktops en in de cloud gehoste desktops op Amazon, Google en Azure.

www.liquidware.nl

Mobiele versie afsluiten