Amnez onderdeel van Trends ICT Groep

Trends ICT Groep en Amnez telecom & ICT bundelen de krachten.

Trends ICT Groep is al ruim 35 jaar specialist in de informatie- en communicatietechnologie. Regionale groei en landelijke dekking is de groeistrategie die Trends sinds 1986 nastreeft. Naast de hoofdvestiging in Rotterdam zijn er vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Hoogeveen en vanaf 1 juni in Heerenveen.

Amnez is vanouds een leverancier van mobiele telefonie, VoIP telefonie en IoT diensten met klanten door heel Nederland. Trends levert, naast deze diensten, een breed scala aan ICT diensten. Door het bundelen van de krachten en het samenvoegen van de productportfolio, zijn nog meer ICT diensten leverbaar en vanuit meerdere locaties. Optimalisering en groei zijn twee kernwoorden in de reden voor deze overname. De directies van Trends en Amnez zijn verheugd met deze ontwikkeling en zullen alles in het werk stellen om de klanten goed te blijven bedienen.

Roelof Zweytzer, directeur van Amnez, zal de komende jaren Trends verder op de kaart zetten in Noord-Nederland. Alle contracten en oplossingen blijven bestaan en ongewijzigd.

Mobiele versie afsluiten