ALSO presents the future – “New2Next”

also-logoDe belangrijkste Europese vakbeurs voor de ICT-sector is dit jaar een virtuele belevenis met een veelbelovend motto: New2Next. Het New Normal waarin we sinds vorig jaar leven, wordt gekenmerkt door communicatie op afstand. IT-technologie levert een belangrijke bijdrage aan het mogelijk maken van “connected work from home”. En een ding is zeker: het ‘Next Normal’, de tijd na de pandemie, zal ook op afstand zijn. ALSO toont tijdens de CTV welke technologieën, platforms en ecosystemen dit tijdperk vorm zullen krijgen en een belangrijke rol spelen.

Gerenommeerde fabrikanten van hardware en software zullen op 19 mei hun portfolio’s voor de virtueel presenteren. Daarnaast zullen oplossingen op het gebied van cloud, cyberbeveiliging, Internet of Things (IoT), virtualisatie en artificial intelligence (AI) uitvoerig worden gepresenteerd. Virtuele, interactieve showrooms, een grote verscheidenheid aan presentaties en talrijke netwerk- en communicatiemogelijkheden brengen de ICT-industrie samen in de 24 Europese landen waar ALSO vertegenwoordigd is.

“Als technologieleverancier, met de expertise van de leveranciers en de competentie van de resellers, beschikt ALSO over het ecosysteem om The New and the Next Normal mogelijk te maken. Samen met alle channel partners willen we onze ervaringen met betrekking tot de remote reality delen,” zegt Gustavo Möller-Hergt, CEO van ALSO Holding AG.

Inschrijven voor het gratis evenement kan nu via: www.alsoctv.com

Mobiele versie afsluiten