ALSO en Allied Telesis breiden samenwerking uit

ALSO en Allied Telesis, al jaren partners, breiden hun samenwerking nu uit op Europees niveau. “In heel Europa neemt de vraag toe. Dat is waarom ALSO en Allied Telesis hun krachten bundelen om gezamenlijk in heel Europa nieuw marktpotentieel te ontsluiten”, zegt Gustavo Möller-Hergt, CEO van ALSO Holding AG.

Allied Telesis is al 30 jaar een toonaangevende fabrikant van netwerkoplossingen voor bedrijven, overheidsdiensten en organisaties met kritieke infrastructuurvereisten. Het biedt technologieën die de naadloze levering van audio, video en gegevens mogelijk maken. Ze bevatten veilige SD-WAN, oplossingen voor volledig autonome netwerken, voor zelfbeschermende netwerken, voor de industrie Internet of Things (IIoT) en IP-videobewaking. De belangrijkste doelmarkten zijn gezondheidszorg en onderwijs, intelligent systemen en beveiliging bouwen, plus technische ondersteuning.

 

Krachten bundelen

“Uitgebreide, betrouwbare en veilige netwerken vereisen een geïntegreerd, intelligent en krachtig netwerk oplossingen die zorgen voor naadloze crossmediale IT-infrastructuren ”, zegt Gustavo Möller-Hergt, CEO van ALSO Holding AG. “Ontwikkelingen in de afgelopen maanden laten zien hoe belangrijk stabiele en veilige oplossingen zijn, vooral in de gezondheidszorg en het onderwijs. In heel Europa neemt de vraag toe. Dat is waarom ALSO en Allied Telesis bundelen hun krachten om gezamenlijk in heel Europa nieuw marktpotentieel te ontsluiten.”

 

Oplossingen

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1987 heeft Allied Telesis gewerkt om oplossingen te bieden met intelligente netwerktools die netwerken eenvoudiger maken voor bedrijven, openbare instellingen, onderwijsinstellingen faciliteiten en organisaties met kritieke infrastructuren. Christian Rannetshauser, EMEA Channel Director bij Allied Telesis merkt op dat “Met ons sterke netwerk in deze markten en de knowhow van ALSO als een van Europa’s grootste technologieleveranciers zijn er interessante synergie-effecten waarmee nieuwe projecten kunnen worden geïmplementeerd en nieuwe klanten verworven”.

Mobiele versie afsluiten