Afscheidsblog van Jan Willem Slagt van Surelock

Tijd voor een nieuwe start, na 20+ jaar in de IT gewerkt te hebben gaat JW per 1 november 2022 zich 100% bezig houden met Jetboard Watersport. Hoewel, 100% zal wel weer 150% worden 😉
Wat als een hobby startte in 2020 door een jetboard van Radinn naar Nederland te halen, is ondertussen een mooie, groeiende onderneming geworden met een breed aanbod aan elektrische watersport producten, jetboards, e-foils en accessoires.”Net als in de auto-industrie is ook binnen de watersport branche een duidelijke trend gaande rondom elektrisch varen, elektrisch surfen en nieuwe watersporten zoals efoiling en jetboarding. De producten zijn onderhoudsvrij, hebben geen uitstoot tijdens het gebruik en de leveranciers zoals Radinn en Awake zijn al jaren bezig met het doorontwikkelen van deze boards, waardoor de kwaliteit nu heel hoog is.”
Ondertussen is bij Jetboard Watersport een demo team actief en helpen enthousiastelingen mee om uitleg te geven, demonstraties te doen en vooral heel veel lol te hebben op het water.

“Klanten kunnen zorgeloos een jetboard kopen, of een efoil kopen, zonder zich zorgen te maken over de kwaliteit, omdat de service heel goed is en de producten tegenwoordig goed doorontwikkeld zijn.”

Jetboard Watersport richt zich op de lokale markt in de Benelux door middel van directe verkoop aan eindgebruikers en wederverkoop middels resellers, zoals scheepswerven, die deze producten kunnen  aanbieden aan hun eigen klanten.

Naast verkoop is het ook mogelijk om Team Jetboard Watersport in te schakelen voor:
– Jetboard demo’s
– Bedrijfsuitjes “Jetboard Experience”
– Eén op één testritten met begeleide instructie

Wil je zelf eens kennismaken met deze nieuwe watersport? Neem dan contact op of boek een proefrit of bedrijfs-experience. Het zal je een onvergetelijk dag opleveren!

Mobiele versie afsluiten