AENC ICT Solutions gaat verder onder de naam Symbis

AENC ICT Solutions uit Alblasserdam heeft per 31 januari een nieuwe naam en huisstijl geïntroduceerd. Voortaan bieden zij hun IT-dienstverlening aan onder de naam Symbis.

SymbisDe naam Symbis is afgeleid van symbiose. Dat staat voor een relatie die voor beiden gunstig is. Een mooie gedachte die past bij de hechte relaties die Symbis met hun klanten heeft. De kleuren groen en geel uit het logo symboliseren de archetypes ‘Zorgen’ en ‘Ontdekken’.

“In de achterliggende jaren hebben we een mooie groei doorgemaakt op het gebied van relaties en professionalisering van onze IT-dienstverlening. Deze ontwikkeling willen we doorzetten met een nieuw en fris elan, dat veel beter past bij wie we zijn. Ook onze pay off ‘Persoonlijk betrokken’ geeft goed weer wat onze kerndrijfveer is” aldus directeur Marien Karels.

Over Symbis
Symbis is al bijna 28 jaar een IT-dienstverlener voor het MKB en de zorg. Vanuit deze dienstverlening ligt de focus op IT-security, het werken in de cloud en de digitale werkplek. Alles is erop gericht om de medewerkers van een organisatie prettiger en veiliger te laten werken. Meer informatie over Symbis is te vinden op www.symbis.nl.

Mobiele versie afsluiten