Actis breidt technisch team verder uit

Actis, distributeur van innovatieve integratie toepassingen, breidt haar technische team verder uit. Harm Overgoor, algemeen directeur van Actis, meldt: “De grote groei in collaboratie toepassingen, maar ook de uitfasering van ISDN-verbindingen, hebben gezorgd voor een toenemende vraag naar een gecentraliseerde IP Voice platformen dat alle applicaties en verbindingen aan elkaar koppelt. Onze technische afdeling ondersteunt de Actis partners bij deze uitrol. Met de komst van Henk Lasker en Kevin van der Spoel als extra support engineers voorzien we in de groei van deze diensten en positioneren we ons verder als de ondersteuningspartner bij system integration vraagstukken.”

Henk Lasker

Henk Lasker werkt al 30 jaar in de IT en startte als CISCO UC Engineer. De afgelopen jaren groeide hij uit tot een allround Microsoft Voice Engineer. Henk ziet een nieuwe uitdaging in het ondersteunen van een uitgebreid partnerkanaal op het gebied van applicaties als Microsoft Teams, Skype for Business, CC4Teams en diverse Audiocodes oplossingen.

Kevin van der Spoel

Kevin van der Spoel gaat direct vanuit de universiteit een start maken in de telecombranche. Met een wiskunde achtergrond zal Kevin aan de slag gaan als support engineer. Kevin was op zoek naar een baan met complexiteit en waarbij hij zijn probleemoplossend vermogen kon toepassen. Kevin wordt bij Actis het eerste aanspreekpunt voor de partners en zal ondersteuning bieden met alle technische uitdagingen.

Mobiele versie afsluiten