Acronis lanceert #CyberFit partnerprogramma

acronis

Cybersecurityspecialist Acronis heeft het Acronis #CyberFit partnerprogramma gelanceerd dat partners helpt om hun groeipotentieel te bereiken en om data, apps en systemen van hun eindklanten te beschermen tegen cybercriminelen.

Met Acronis’ oplossingen voor cyberbescherming kunnen partners proactief cyberaanvallen en downtime voorkomen, snel en eenvoudig herstellen, uitvoeren en configuraties voor de bescherming van klanten automatiseren. Klanten zijn beschermd tegen de nieuwste dreigingen en partners profiteren van goede marges en SLA-compliance, hoge prestaties, eenvoudige verkoop en minimaal klantverloop, tegen een goede prijs.

Het nieuwe Acronis #CyberFit partnerprogramma bevat naast updates van het huidige partnerprogramma een aantal nieuwe aanvullingen om partners en eindklanten nog beter te bedienen. Acronis biedt partners de tools die ze nodig hebben om hun klanten veilig op afstand te laten werken. Dit is inclusief een professionele, veilige oplossing voor het synchroniseren en delen van bestanden, zonder dat daar extra kosten bijkomen. Deze functies voor de bescherming van workloads en thuiswerkers vormen een uitbreiding op de geïntegreerde back-up- en cybersecurityfunctionaliteit die beschikbaar is in Acronis Cyber Protect Cloud, waarmee organisaties productief én veilig kunnen blijven tijdens de wereldwijde pandemie. Met het #CyberFit Platform Program kunnen ontwikkelaars de Acronis oplossingen snel uitbreiden, aanpassen en integreren. Bovendien biedt het training en certificering om ontwikkelcycli te versnellen en sneller oplossingen op de markt te brengen. Desgewenst kunnen partners hun oplossingen verkopen aan het Acronis-ecosysteem in de Acronis Cyber Solutions Portal.

www.acronis.com

Mobiele versie afsluiten