Acronis lanceert #CyberFit-partnerprogramma

acronis

Acronis, speler op het gebied van cyberbescherming, heeft vandaag de details van het nieuwe Acronis #CyberFit-partnerprogramma vrijgegeven. Deze update legt extra nadruk op het ondersteunen van de ontwikkeling van partners, met name voor cloudservices. Ook beloont het serviceproviders en resellers voor hun deskundigheid, inzet en groei met Acronis portfolio in de vorm van op prestaties gebaseerde voordelen en financiële vergoedingen.

Het cloud-ecosysteem van Acronis is sinds 2018 meer dan verdubbeld. Vorig jaar werd de grootste groei in het aantal nieuwe partners gerealiseerd, met een toename van 30% van het aantal actieve serviceproviderpartners in 2020. Op basis van feedback biedt Acronis nu een partnerprogramma dat geavanceerde go-to-market strategieën ondersteunt. Ook biedt het partners de mogelijkheid meer inkomsten te genereren met cloudoplossingen die zijn afgestemd op de nieuwste uitdagingen voor de beveiliging waarmee hun klanten te maken hebben.

“Acronis maakt de winstgevendheid van onze partners tot een prioriteit. Sinds de release van Acronis Cyber Protect afgelopen jaar hebben we uiterst positieve feedback van partners ontvangen over de mogelijkheid om hun activiteiten op te schalen en de productiviteit van hun IT-professionals vele malen te vergroten,” aldus Serguei Beloussov, oprichter en CEO van Acronis. “Met het Acronis Cyber Platform konden partners cyberbescherming automatiseren, aanpassen en leveren op een niveau dat voorheen onmogelijk was. Met de komst van het nieuwe, op cloudactiviteiten toegespitste #CyberFit-partnerprogramma beschikken partners over alle tools om hun bedrijf gestaag te laten groeien en hun klanten nieuwe services voor cyberbescherming aan te bieden.”

Als geïntegreerd programma voor serviceproviders en resellers heeft het Acronis #CyberFit-partnerprogramma het volgende te bieden:
– Financiële incentives
– Marketing- en verkoopmiddelen
– Hulp bij accountbeheer
– Uitgebreide technische ondersteuning
– Verkoop- en technische training via de Acronis #CyberFit Academy, met zowel live als online cursussen.

Er staan nog meer verbeteringen op stapel: vanaf maart kunnen partners gebruik maken van een nieuwe Partner Portal, een platform dat accountbeheer en communicatie met Acronis makkelijker dan ooit maakt.

2021 Acronis #CyberFit Partner Kickoff-evenement

De introductie wordt onderstreept door het virtuele 2021 Acronis #CyberFit Partner Kickoff-evenement, dat vanmiddag om 16:00 plaatsvindt. Deelnemers krijgen informatie over de routekaart die Acronis volgt in 2021 en over wat ze in de loop van het jaar allemaal kunnen verwachten, zoals nieuwe tools, licentiemodellen en trainingen. Acronis introduceert tijdens het evenement ook een nieuwe licentievorm, waarmee partners nieuwe omzetkansen en inkomstenbronnen kunnen aanboren door hun services voor cyberbescherming het komende jaar uit te breiden.
Voor registratie ga je naar de website Acronis #CyberFit Events.

Mobiele versie afsluiten