Acer lanceert nieuwe releases en updates

Tijdens de online persconferentie Next@Acer presenteerde Acer zijn nieuwste releases en updates. In een livestream liet Acer zien hoe technologie de manier waarop we met elkaar communiceren verandert en ervoor zorgt dat we verbonden met elkaar blijven in deze bijzondere tijden.

Acer kondigde naast een nieuwe line-up van consumenten laptops in de Swift-, Spin- en Aspire-serie ook 3 nieuwe producten in de robuuste serie TravelMate-laptops voor zakelijk gebruik, uitgerust met de meest recente 11e generatie Intel Core-processoren met Iris Xe-graphics en GPU’s tot aan NVIDIA GeForce® MX350.

De drie modellen beschikken alle over 4G LTE-connectiviteit met eSIM, dus zakenreizigers kunnen profiteren van onmiddellijke connectiviteit met lokale netwerken;
Alle modellen voldoen aan de militaire duurzaamheidsstandaard MIL-STD 810G, wat betekent dat deze apparaten prima bestand zijn tegen de moeilijke omstandigheden van frequente reizen.
Alle modellen werden ontworpen met het oog op draagbaarheid, zijn licht van gewicht – van slechts 1,3 kg tot 1,625 kg – en zijn minder dan 20 mm dun.

Acer introduceerde ook zijn eerste Chromebook met het Qualcomm Snapdragon 7c compute-platform, ultradraagbaar en uitgerust met 4G LTE.

De Acer Chromebook Spin 513 en Acer Chromebook Enterprise Spin 513 met het Qualcomm Snapdragon 7c compute-platform beschikken over een convertible scherm, zijn ultradun en -licht (minder dan 1,2 kg) en bieden krachtige prestaties, een lange accuduur van 14 uur en de mogelijkheid om verbonden te zijn via 4G LTE.
De Acer Chromebook Enterprise Spin 513 is ook verkrijgbaar met de uitgebreide mogelijkheden van Chrome OS voor bedrijven.

 

Acer annonceerde ook nog de nieuwe Chromebox CXI4, een desktop die zeer geschikt is voor scholen, werk en entertainment en voor gezinnen die apparaten met elkaar delen. De Acer Chromebox Enterprise CXI4 is verkrijgbaar met de uitgebreide mogelijkheden van Chrome OS voor bedrijven.

www.acer.com

Mobiele versie afsluiten