Aankondiging deelnemers NLMWC

BTG, Smartcom Summit & Riab Telematics

NL_Netherlands_MWC2021Wij verwelkomen tijdens MWC22 in Barcelona de volgende Nederlandse partners in het NL MWC ecosysteem: BTG (Services), SmartCom Summit en Riab Telematics. Hun bijdrage aan NL MWC22?

BTG / BTG Services

BTG verbindt organisaties in hun gezamenlijke belangen in het domein van ICT en Telecommunicatie.

BTG organiseert daartoe structurele lobby tussen overheid, leveranciers en leden en biedt haar leden een netwerk voor ontmoeting en kennisdeling. De BTG signaleert trends en vertaalt deze in relevante inhoud en activiteiten. Juist daarom participeert BTG als partner in het NL MWC22 Pavilion/Program. BTG telt circa 180 leden uit de grootzakelijke markt, zowel de vraag- als de aanbodzijde is vertegenwoordigd in de vereniging. MWC22 biedt de leden van BTG nieuwe inzichten en innovatieve ideeën. Op 28 februari organiseert BTG samen met NBSO het Dutch Community Event. Be there!

SmartCom Summit

SmartCom Summit brengt industry leaders, experts en gebruikers uit de smart communications industrie samen om de versnelde vraagontwikkelingen en trends met elkaar te bespreken. De focus ligt op onderwerpen zoals Smart Communications, Smart Companies en Smart Communities. Samen met NLMWC22 organiseert en coördineert Rob Kurver tijdens MWC22 een speciale SmartCom Summit MWC Special op woensdagmiddag 2 maart op het NL Pavilion. Innovatieland Nederland wordt in een talkshow met diverse aansprekende ICT-executives en experts op de kaart gezet in Barcelona!

 

Riab Telematics

Als NL MWC partner is Riab Telematics al bijna drie decennia een vertrouwde business partner in het Nederlandse ICT-landschap. Met name op het gebied van beleid en implementatie van Unified Communications, Contact Centers en Collaborations is Riab Telematics een gevestigde en erkende kennispartner met autoriteit en ervaring. Met passie voor toegepaste ICT ondersteunt Riab bij de bedrijfsvoering van organisaties, zowel technisch als procesmatig. Tijdens MWC22 staat Olaf Müller, CEO van Riab, u gaarne te woord op het NL Pavilion. Welke innovatie werkt wel en wat niet, nu en in de toekomst, wat zijn de laatste trends op het vlak van UC en KCC’s en welke partijen. Ontmoet Riab!

Alledrie van harte welkom op het Netherlands Pavilion en we zien elkaar over een week in Barcelona! Voor de meest actuele programmadetails zie NL Pavilion | Mobile World Congress 2022 (nlmwc.com)

Mobiele versie afsluiten