Aankondiging deelnemers NLMWC

Capgemini Nederland, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat & Luke Recruitment

NL_Netherlands_MWC2021Wij verwelkomen tijdens MWC22 in Barcelona 3 gewaardeerde Nederlandse partners in het NL MWC ecosysteem: Capgemini Nederland, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat & Luke Recruitment.

Capgemini Nederland

Het tempo van verandering in de telecomindustrie is ongeëvenaard. Technologische vooruitgang en veranderend consumentengedrag hebben de bedrijfsomgeving voor de telecomindustrie onherroepelijk veranderd. Capgemini helpt bedrijven zich aan te passen aan de nieuwe spelregels.

Capgemini heeft meer dan 30 jaar ervaring met telecom en internet, draadloze communicatie, kabels en betrokken organisaties. Op basis van de expertise van Capgemini Nederland kunnen strategische doelen en wereldklasse resultaten worden behaald voor ons land. Tijdens MWC Barcelona zullen executives en experts van Capgemini Nederland participeren in de Nederlandse activiteiten op de gebieden cybersecurity, IoT en 5G vertical usecases. Tevens zal een excursie naar de internationale stand van Capgemini Group in hal 2 plaatsvinden en wel op dinsdag 1 maart.

Ministerie van IenW

Het Ministerie van IenW zet in op een veilig, bereikbaar en leefbaar Nederland. Nederland loopt voorop op het gebied van slimme mobiliteit: reizen met de inzet van informatie- en communicatie technologie. De overheid zoekt naar slimme manieren voor betere doorstroming van het verkeer. Hiertoe zijn initiatieven en projecten gestart zoals 5G-Blueprint, 5Groningen, Talking Traffic en Blauwe Golf Verbindend. Als een longtime partner van NL MWC zal IenW ook dit jaar wederom van de partij zijn en haar uitgebreide kennis en expertise delen op het NL Pavilion. Vooral het 5G-Blueprint project zal aandacht krijgen middels interviews en sparring met de internationale peers. Samen met het Ministerie van IenW wordt innovatieland Nederland op de kaart gezet in Barcelona!

Luke Recruitment

Een nieuwe NL partner is Luke Recruitment. Luke staat voor Recruitment Innovators én recruitment Professionals. Een dijk van een combinatie. Hun business is werven, selecteren en onboarden met resultaat. Dare to Grow is Luke’s overtuigde missie. Het is ookwat de snel veranderende en technologiegedreven wereld van vandaag vereist. We zien lang bestaande verdienmodellen in vrijwel alle industrieën verdwijnen. Dit vraagt om andere kwaliteiten en medewerkers met groeipotentieel. Om een andere aanpak en visie. Dit gaat Luke tijdens MWC22 in Barcelona demonstreren, kom dus langs op de Nederland Pavilion en ga het gesprek aan met om de juiste medewerkers op te sporen!

Alle drie van harte welkom op het Netherlands Pavilion en we zien elkaar over een week in Barcelona! Voor de meest actuele programma details zie NL Pavilion | Mobile World Congress 2022 (nlmwc.com)

Mobiele versie afsluiten