Codit traineeship Azure PaaS, IoT en AI

CodIT_EU

Je staat er niet bij stil, maar dagelijks word je omringt met IT en het is zo veel meer dan alleen techniek! Als IT-er bepaal jij mede hoe de toekomst eruit komt te zien. Hoe data gebruikt wordt en of dat veilig is, waar gebruikers mee geholpen kunnen worden en iedereens leven beter van wordt.

Natuurlijk is het cool om samen met ons de mooiste IoT en AI/ML projecten te maken maar al deze projecten staan en vallen met het betrouwbaar verkrijgen en ter beschikking stellen van vele verschillende data stromen vanuit meer bronnen dan je je voor kan stellen.

Bij Codit koppelen we onze jarenlange ervaring met data en systeemintegratie aan het creëren van nieuwe data gedreven oplossingen voor onze klanten, die weer een basis vormen voor vernieuwende IoT en AI/ML oplossingen. We willen jou graag uitnodigen daaraan mee te doen. We willen je heel graag leren hoe je jouw reeds opgedane kennis in de praktijk optimaal inzet. Hoe je naast innovatief ook betrouwbaar wordt. Hoe je van een simpele Proof-of-Concepts naar volledig uitgewerkte en operationele oplossingen komt. Jou willen we dan ook vragen eens na te denken over een IT-traineeship bij Codit.

Meer informatie: https://www.codit.eu/nl/job/it-traineeship-azure-paas-iot-ai-2/

Mobiele versie afsluiten