Vacature voor een Technisch Consultant (M365/Azure)

Je komt te werken in een enthousiast team dat samenwerken, kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Het team is veelzijdig en heeft veel kennis en ervaring binnen verschillende expertises. Samen met je teamleden bouw je aan een excellente dienstverlening voor onze klanten. Er zijn veel mogelijkheden tot doorontwikkeling op het gebied van hybride cloudiensten (Azure, ons eigen Datacenter, Microsoft 365).

Jouw kerntaken

  • Je geeft onze klanten het beste advies op het gebied van Microsoft gebaseerde hybride cloud proposities (Microsoft 365, ons eigen Datacenter, Azure)
  • Je implementeert deze technologische oplossingen en zorg voor een optimale beheeromgeving om het product continue te verbeteren.
  • Je ontwikkelt jezelf maar levert ook een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het team

Jouw kennis en competenties

Wij zoeken een leergierige, doortastende en initiatiefrijke collega en hebben verder het volgende wensenlijstje:

  • Een relevante opleiding, afgerond op minimaal hbo-niveau
  • Werkervaring met complexe IT-omgevingen (moderne werkplek, datacenter, netwerken)
  • Ervaring met Microsoft 365.
  • Ervaring met Azure Fundamentals, Azure networking, Powershell, ARM en eventueel Bicep. In het bezit van AZ-104.
  • Kennis van Windows server, VM-ware, HyperV, Azure etc
  • Communicatief vaardig en een positieve instelling
  • Je bent in staat om abstracte en complexe problemen op te lossen, projecten te overzien en de juiste prioriteiten te stellen.
  • Je denkt in kansen in plaats van problemen, je neemt het voortouw en je maakt keuzes. Samen met IT-specialisten, business vertegenwoordigers en collega’s maak jij het verschil.

Wat bieden wij jou?

Bij ons ontvang je een prima salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen. Hybride werken is bij ons de standaard; je werkt dus zowel op kantoor, als bij klanten als thuis. Een leaseauto is onderdeel van je arbeidsvoorwaardenpakket. Je hebt zelf de regie voor je ontwikkeling waar de organisatie je in ondersteunt door coaching, opleidingsmogelijkheden en het opdoen van werkervaring.

Werken bij ons wordt als zeer prettig ervaren vanwege de relaxte werksfeer en platte organisatiestructuur. Uitgangspunten die wij belangrijk vinden zijn: vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid. Word jij enthousiast over deze vacature en ben je benieuwd of jij en wij bij elkaar passen? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Jan Tammeling via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Jan terecht via jan@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Mobiele versie afsluiten