5 reden waarom jij je moet inschrijven voor het NK-phishing

NK-phishing 2023 -Het NK-phishing is een competitie waarbij tientallen IT-bedrijven in Nederland de strijd met elkaar aangaan voor de felbegeerde titel: Nederlands meest phishing bewuste It-partner van 2023. Heb jij je nog niet ingeschreven? Hier zijn 5 redenen waarom jouw organisatie mee moet doen aan het NK-phishing 2023:

  1. Optimaliseer de cyberbeveiliging: Als deelnemer van het NK-phishing ontvang je meerdere phishing simulaties op deze manier verbeter je het security awareness niveau van je organisatie. Zo hebben we Phishing whatsapp groepen zien ontstaan waarin de Phishingmails direct worden gemeld. .
  2. Testen van het securitybewustzijn: Het NK-phishing biedt IT-bedrijven de mogelijkheid om het securitybewustzijn van hun medewerkers op een gratis manier in kaart te brengen. Door deel te nemen aan de wedstrijd kunnen bedrijven ontdekken hoe goed hun medewerkers phishingaanvallen kunnen herkennen en vermijden.
  3. Verhoog de teamgeest: Om zo ver mogelijk te komen moeten teams goed met elkaar communiceren; heb jij een vermoeden van een phishingmail? Overleg het dan met je collega’s. Uit onze eigen ervaringen weten wij dat het NK-phishing organisaties verbindt omdat je als een collectief moet werken.
  4. Versterken van het imago: Door deel te nemen aan het NK-phishing toon je als organisatie aan dat ook jullie als IT-organisatie serieus bezig zijn met security. PS: win je het NK-phishing dan boost je natuurlijk je imago omdat jij 1 jaar lang de titel mag dragen.
  5. Win een kwetsbaarheidsscan: Naast het feit dat de winnaar zich een jaar lang ‘’Nederlands meest phishing bewuste It-partner’’ mag noemen wint het ook een geheel verzorgde kwetsbaarheidsscan aangeboden door Surelock IT Security Services.
Mobiele versie afsluiten