3CX neemt Askozia over voor verdere groei in Duitsland

3cx-neemt-askozia-over-voor-verdere-groei-in-duitsland

3CX, ontwikkelaar van next-gen Unified Communications-oplossingen, heeft de overname van Askozia bekendgemaakt, de Duitse leverancier van het op Asterisk gebaseerde IP-telefoniesysteem AskoziaPBX. Met meer dan 10.000 MKB-bedrijven als klant past deze acquisitie volgens 3CX perfect in haar strategie voor internationale groei.

Opgericht in 2013 is Askozia geëvolueerd van studentenproject tot gevestigde organisatie met indrukwekkende Linux-technologie. Onder de indruk van de technische vaardigheden en goede resultaten van het Askozia-team, zag 3CX in een overname een perfecte kans om haar marktpositie in Duitsland te vergroten én om Askozia’s Linux-technologie te integreren in het 3CX-product.

Nick Galea, CEO 3CX: “Deze overname is een nieuwe mijlpaal voor 3CX Duitsland. Askozia heeft een vaardig team en samen met de Linux-technologie die nu in 3CX Phone system geïntegreerd gaat worden, verwachten we snelle groei in de Duitse markt.”

Sebastian Kaiser, CEO van Askozia, vult aan: “In 3CX hebben wij een ideale partner gevonden om voort te bouwen op ons succesverhaal. Door de overname krijgen wij de kans om bij te dragen aan de expansie van een grote, innovatieve marktspeler. We zijn erg enthousiast om onderdeel te zijn van deze onderneming om de toekomst van VoIP-technologie in de Duitse markt vorm te geven.”

Mobiele versie afsluiten