3CX en Snom producten een van de meest populaire combinaties

al meer dan tien jaar

3CX, ontwikkelaar van de bekroonde zakelijke communicatieoplossing, en Snom Technology, het topmerk voor IP-telefoons voor het bedrijfsleven, zijn meer dan tien jaar geleden een strategisch technologisch partnerschap aangegaan.

SNOM logoDe producten van beide bedrijven zijn gebaseerd op de open SIP-standaard en bieden vanaf het begin af aan iets bijzonders. Beide zijn uitgerust met een uitgebreid scala aan functies en overtreffen de mogelijkheden van klassieke telefoonsystemen en conventionele zakelijke telefoons in hun veelzijdige gebruik.

Een ander gemeenschappelijk kenmerk: het doel van beide bedrijven om een zeer hoog, drempelloos niveau van interoperabiliteit tussen de aangeboden producten te garanderen. Dit gaat gepaard met een nauwe samenwerking op het gebied van software-integratie.

Naadloos geïntegreerd

Tegenwoordig zijn de telefoons en UCC-systemen naadloos geïntegreerd. Snom’s Research en Development afdeling zorgt ervoor dat Snom telefoons alle nieuwe versies en functies van de 3CX UCC-oplossing ondersteunen. Bovendien zorgt 3CX ervoor dat nieuwe functionaliteiten die op Snom telefoons worden geïntroduceerd, kunnen worden gebruikt met de 3CX-oplossing. Beide bedrijven werken ook nauw samen op het gebied van klantenondersteuning, zodat zij hun klanten op elkaar afgestemde oplossingen kunnen bieden.

Inmiddels zijn duizenden werkplekken in heel Europa uitgerust met 3CX en Snom telecommunicatietechnologie. Het ziet ernaar uit dat deze trend zich zal voortzetten: talrijke gezamenlijke testimonials bevestigen dat klanten die UCC-infrastructuren opzetten met de producten van beide bedrijven profiteren van een hoogwaardige, zeer professionele en toch gebruiksvriendelijke oplossing.

Strategisch partnerschap

Het technologisch partnerschap heeft zich ook ontwikkeld tot een strategisch partnerschap. Beide fabrikanten werken samen om gecoördineerde en innovatieve unieke pluspunten te leveren die ook partners en resellers voorzien van overtuigende argumenten voor een UCC-infrastructuur die bestaat uit 3CX en Snom producten. Dit komt bovenop de gebruikelijke voordelen van op SIP gebaseerde oplossingen en eindapparatuur ten opzichte van conventionele en propriëtaire systemen. Beide bedrijven volgen bovendien een tweeledige marketingstrategie . Dat distributeurs en partners in heel Europa worden voortdurend ondersteund met opleidingen en informatie over innovaties van beide bedrijven.

“3CX is gebaseerd op jarenlange expertise en biedt de ultieme toekomstbestendige software. Innovatie staat bij ons centraal, dat blijkt wel uit 3CX StartUP, onze nieuwste cloud-native oplossing. Onze samenwerking met Snom heeft vanaf het begin 3CX partners en klanten hoogwaardige en betrouwbare apparatuur opgeleverd”, aldus Natassia Allery, Global Sales Director bij 3CX.

Nauwe integratie

“De nauwe integratie van ons IP-telefoon portfolio met de 3CX-oplossing heeft de ontwikkeling van sterke en multifunctionele UCC-infrastructuren mogelijk gemaakt die bijzonder waardevol zijn voor bedrijven, vooral in een periode van ingrijpende veranderingen met betrekking tot de gangbare werkplekconcepten”, zegt Michael Hengl, Channel Director Strategic Alliances bij Snom Technology.

 

Lees meer over Snom op:   www.snom.com

Mobiele versie afsluiten