26 september – it-sa digitale preview dag

ITSA-23_Banner-stat_Visitors_300x300px_EN

it-sa is het netwerk voor branche specifieke IT-beveiligingsoplossingen en een platform van experts voor experts. In de online preview vindt u alles wat u moet weten als deelnemer aan it-sa Expo&Congress 2023.
De online preview geeft bezoekers en exposanten vooraf alle belangrijke informatie over it-sa Expo&Congress

Als gebruiker van it-sa 365 is uw deelname aan de Digital Preview Day volledig gratis.
Bent u nog geen geregistreerde gebruiker? Verander dat dan meteen.

Met de it-sa Digital Preview krijgt de community de kans om digitaal en interactief kennis te maken met de komende beurs. In de pre-show talk geeft het it-sa team tips & tricks voor een optimale voorbereiding van het beursbezoek. Geselecteerde exposanten presenteren hun hoogtepunten van het it-sa Expo&Congress. it-sa insights lezingen geven een eerste inzicht in de onderwerpen die de IT-beveiligingsindustrie momenteel bezighouden.

Journalisten en vakbezoekers van over de hele wereld kunnen net als het voorgaande jaar de Sneak Preview gebruiken om hun bezoek aan de beurs voor te bereiden en vooraf hun hoogtepunten te kiezen uit het enorme aanbod van het it-sa Expo&Congress. Een perfect evenement dus voor diegenen die niets aan het toeval willen overlaten bij het plannen van hun beurssucces.

Mobiele versie afsluiten