23 mei Breda – ACTNOW Impact Tech Summit

Op 23 mei 2023 zal de stad Breda gastheer zijn voor de ACTNOW Impact Tech Summit. Dit evenement zal plaatsvinden in het Podium Bloos Theatercomplex en biedt een rijk programma aan key notes, paneldiscussies en workshops om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van impacttechnologie te bespreken. 

actnow-350De ACTNOW Impact Tech Summit is een uniek evenement dat zich richt op de toepassing van technologie om oplossingen te bieden voor de grootste uitdagingen van onze tijd. Het doel van dit evenement is om professionals en experts uit verschillende industrieën samen te brengen om te bespreken hoe technologie kan worden gebruikt om een ​​positieve impact te creëren op het milieu, de maatschappij en de economie. 

ACTNOW handelt over de waarde van oa Internet of Things, Robotica, Blockchain, Artificial Intelligence, Mixed Reality en Engineering op onze samenleving. Technologie kan hedendaagse uitdagingen oplossen, aldus de ACTNOW organisatoren. 

Het programma van de ACTNOW Impact Tech Summit is divers en omvat verschillende sessies over onderwerpen zoals circulaire economie, energietransitie en gezondheid & welzijn. De keynote speakers bespreken de nieuwste trends en ontwikkelingen in de impacttechnologie. Bovendien zullen er netwerktafels zijn waarbij experts uit verschillende industrieën hun kennis en ervaring zullen delen. 

Een ander belangrijk onderdeel van de ACTNOW Impact Tech Summit is de expositie van innovatieve oplossingen. Dit geeft deelnemers de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste technologische ontwikkelingen die een positieve impact kunnen hebben op onze samenleving. De showcase biedt een platform voor startups, scale-ups en gevestigde bedrijven om hun innovatieve oplossingen te presenteren. 

De ACTNOW Impact Tech Summit biedt niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste technologische ontwikkelingen, maar ook om contact te leggen met andere professionals en experts uit verschillende industrieën. Door deze samenwerking kunnen we technologie gebruiken om een ​​positieve impact te creëren en onze wereld te verbeteren. 

Kortom, de ACTNOW Impact Tech Summit in Breda is een must-attend evenement voor iedereen die geïnteresseerd is in de toepassing van technologie om een ​​positieve impact te creëren.  

Get your tickets ACTNOW-The Impact Tech event for a better tomorrow – Breda, 23 mei 2023!
Mobiele versie afsluiten