11e Xelion Partner Event komt er weer aan

Samen op volle kracht vooruit!

Dit jaar organiseert Xelion op 15 september voor de 11e keer het Xelion partner event. Als locatie is ditmaal gekozen voor de centraal in het land gelegen ‘Buitenplaats Kameryck’ in Kamerik. Ook nu weer is de intentie om met de bezoekers de sociale contacten aan te halen, successen te delen en elkaar te inspireren voor de boeiende en uitdagende periode die voor ons ligt.

Fleur de GrootAan de vooravond van het evenement, en nog midden in de organisatorische activiteiten, spraken we met Fleur de Groot, de communicatiespecialist en evenementen organisator bij Xelion en daarmee dan ook de stuwende kracht achter het project.

Fleur: “In navolging van de vorig jaar ingeslagen weg, delen we dag op wederom op in twee streams. De helft van de bezoekers komt ’s morgens en sluit het evenement af een de lunch, de andere groep komt naar de middagsessie en sluit af met een borrel. Beide sessies hebben delfde inhoud met drie uitdagende sprekers.” Naar verwachting komen 300-350 medewerkers van de Xelion-partners naar dit bruisende evenement.

Drie sprekers zorgen voor de juiste spirit

Tijdens het evenement zal Micha Cohen de visie van Xelion met de partners delen. Waar staan we, waar gaan we naar toe en hoe past dat in de marktontwikkelingen? De kernelementen van de huidige ontwikkelingen worden daarbij nogmaals belicht: Het product moet stabieler, veiliger en eenvoudiger te bedienen worden om het de partners en hun klanten zo eenvoudig mogelijk te maken met Xelion succesvol te zijn. Xelion werkt aan deze belofte, vandaar het thema van dit jaar: Op volle kracht vooruit!

Sales Manager Thijs van den Ende zal de partners bijpraten over de ontwikkelingen in de markt en hoe Xelion daarin past. Uitgebreid zal stil worden gestaan bij de kansen die zich aandienen. Later dit jaar wordt Xelion 8.2 uitgebracht met verdere verfijningen.

Tenslotte zal Erik Rip als Technical Product Consultant de partners informeren over de nieuwste trends in de markt en hoe Xelion daarop inspeelt. Cruciaal daarbij de is vraag vanuit de markt naar veiligheid en hoe Xelion daar op inspeelt. Het doel is duidelijk, alleen als de ontwikkelingen de trends in de markt volgen blijven we succesvol.

Met elke nieuwe versie groeit Xelion richting de marktwensen en helpen we de klant, bijvoorbeeld doordat hij steeds hij meer vrijheid heeft in de configuratie. Een tevreden klant betekent ook dat de partner succesvol is.

Uiteraard zijn is er ook ruimte om ideeën uit te wisselen met de andere partners en sponsoren. Aanwezig zijn in elk geval: Yealink (Lydis), EPOS (Atis) en Gigaset. Zij demonstreren hoe hun hardware integreert in de Xelion-beleving. Veel developers zijn met een eigen stand aanwezig.

Partners van Xelion die willen deelnemen aan dit event kunnen zich aanmelden via: Xelion Partner Event 2022.

Mobiele versie afsluiten