ITchannelPRO Altijd het laatste nieuws uit de IT branche. Wilt u opvallen? Adverteer dan nu op ITchannelPRO. Meer weten VACATURES Vind de beste vacatures in de IT branche Bekijk vacatures

TBM magazine

TBM, de Business Tool voor ICT-resellers, is in 2004 gestart als magazine voor het telecomkanaal. Inmiddels heeft het magazine zich ontwikkeld tot een kennis- en netwerkplatform voor resellers die actief zijn in voice, collaboration en werkplekbeheer.

TBM maakt sinds 2020 onderdeel uit van ITchannelPRO. Hierdoor kunnen wij jou nog meer relevante ‘need to know’  informatie bieden over de volle breedte van IT en Telecom. Bij deze integratie hoort een nieuwe uitgebreide en verbeterde website, met achtergrondartikelen, thema-interviews en opiniestukken van deskundigen en branchespelers die de diepgang bieden die jij, als IT-business partner, mag verwachten. En waar TBM geïntegreerd onderdeel van uitmaakt.

Wil je ook een gratis abonnement op TBM magazine?

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.