Expeditie ICT – Collaboration after Corona

Na half maart ziet de wereld van (samen)werken er totaal anders uit. Wat is er veranderd, hoe structureel is dat, en welke tools spelen daarbij een rol. Tijdens deze Expeditie ICT komen we eindelijk weer eens (digitaal) bij elkaar en nemen we je mee in alle ontwikkelingen rond IT en collaboration, met een hoofdrol voor Microsoft Teams, een van de tools die voor miljoenen (thuis)werkers ineens een onmisbare hoofdrol ging spelen. Expeditie ICT is de netwerkorganisatie van TBM en ITchannelPRO. 

Speciale gastsprekers: Eric Hartsink (Communicativ), Remco de Kramer (Microsoft), Gert-Jan Duist (Tech Data) en een specialist uit het Zoom-kamp.

Wil je de bijeenkomst ook bijwonen? Meld je hier aan!

LET OP!

We hebben na ampel beraad besloten de speciale sessie  ‘Collaboration in tijden van corona’ van dinsdagmiddag 3 november  a.s. te annuleren. 

In deze gekke tijd merken we dat de meeste Expeditie-leden vooral onze live bijeenkomsten erg op prijs stellen.

We onderzoeken momenteel de mogelijkheid om een professioneel format op te zetten om dergelijke events wel interessant te maken voor onze doelgroep en ook voor hun aanbieders. Binnen enkele weken  hebben we daar een antwoord op.

Daarnaast hopen we dat we snel weer een live bijeenkomst kunnen organiseren, omdat dat toch wel de kracht is waarmee we het verschil maken.

Save the date!

dinsdag 3 november 2020
15.30 – 17.00 uur
Locatie: Online

Lidmaatschap

Expeditie ICT is op zoek naar resellers met lef die samen met de overige expeditieleden dit avontuur aan durven gaan. Wil je de komende jaren de aansluiting behouden bij jouw klanten? En ben jij niet bang om kennis te delen met collegaresellers? Meld je nu aan als lid van de Expeditie

Er zijn twee lidmaatschapsvormen voor Expeditie ICT; Resellerlidmaatschap en Vendorlidmaatschap.

Speciaal aanbod nieuwe leden:

  • Aanwezigheid op de vier bijeenkomsten
  • Toegang tot het netwerk Expeditie ICT
  • Een jaarabonnement op vakmagazine TBM
  • Uw naam, bedrijfsnaam en foto op Expeditie-ICT.nl

Speciale voorwaarde Vendorlidmaatschap:

Expeditie ICT is een platform dat is opgezet om resellers te helpen de aansluiting bij de eindmarkt te behouden. Personen werkzaam bij vendoren, operators of distri’s kunnen ook lid worden van het platform Expeditie ICT. Extra voorwaarde is wel dat deze personen bij elke bijeenkomst een business partner meenemen. Op deze manier blijft tijdens de bijeenkomsten een gezonde mix van vendoren en resellers gewaarborgd. Wilt u eerst proeven aan het concept? Dat kan! Voor € 65,- ex BTW bent u aanwezig bij één bijeenkomst van de Expeditie. Geen reseller? Dan betaalt u € 100,-.

Contact

Neem voor meer informatie contact op met:

Joost Heessels
E: [email protected]
T: 024-3454150

Silvia Wijers
E: [email protected]
T: 024-3454153

Eric Luteijn
E: [email protected]
T: 0653 510 690

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.