Evenement

whitesky.cloud het Cloud throughout event

whitesky.cloud logo 225
28-03-2023
10:00 - 14:00

Op 28 Maart organiseert whitesky.cloud het Cloud throughout event in Houten. Tijdens dit netwerk event kom je meer te weten over wie whitesky.cloud is en welke services er mogelijk zijn met betrekking tot Managed Kubernetes, S3 of Plain Vanilla IaaS diensten.

De sterke lijst aan gastsprekers maakt het event aantrekkelijk voor iedereen die efficiënter wilt omgaan in het beheer van applicaties, het in kaart brengen van cloud spendings en hoe dit te optimaliseren aan de hand van data en hoe je eenvoudig je migraties en Disaster Recovery kan doen.

Met de Managing Director EMEA van Spectrocloud.com, Jeroen Overmaat (ex SUSE) hebben we een gepassioneerd spreker over Kubernetes. Kubernetes is in een moderne DevOps omgeving vandaag de dag nietmeer weg te denken. Maar hoe beheer je efficiënt tientallen tot duizenden clusters? Hoe hou je alles up to date.

Dit kom je aan de hand van een live demo van hun Pallet software te weten.

  • De Founder en CEO van Octopus.cloud, Bahadir Durak, komt spreken over de nieuwste toevoeging aan hun product. Waarbij iedereen Octopus voornamelijk kent voor Licentie Management van Microsoft producten, hebben ze hun platform uitgebreid met FinOps. Door middel van performance management berekenen zij wat de beste keuze is in de cloud. Heb je de juiste sizing gemaakt, maar bekijken ze ook hoeveel je kan besparen door te kiezen voor een alternatieve Cloud provider.
  • Met Floris van Miert van DataRely hebben we een bekende security expert, na zijn carrière bij Acronis begon Floris zijn eigen bedrijf om ondernemingen te helpen met security oplossingen. Maar hoe kan je juist beschermen, en hoe maak je dat je snel terug online kan zijn in geval dat er toch wat misloopt. Floris vertelt over de voordelen van Acronis Cyber Protect en de integratie met whitesky.cloud
  • En als laatste komt Diederik Wennekes van Trans-ix aan bod, om de doorgedreven samenwerking van whitesky.cloud op de Nederlandse markt toe te lichten en de plannen die zij hebben.

 

Daarna is er een uitgebreid moment tijdens de aangeboden lunch om te netwerken.

Schrijf je snel in en verzeker je van je stoel

De tijden

Hieronder staan de voor u belangrijke tijden. Wij ontvangen u graag om 10:00.

10.00 – 10.30 : ontvangst met koffie

10.30 – 12.30 : presentaties

12.30 – 14.00 : lunch

14.00 : einde

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.