Evenement

Webinar Arcserve N-Series Appliances – Powered by Nutanix, secured by Sophos

Arcserve-by-nutanix
26-10-2021
12:30 - 13:30

Arcserve introduceert hyper-converged dataprotectie-appliances die het beste op het gebied van databescherming, hyper-converged infrastructuur en cyberbeveiliging integreren. Zo wordt IT-infrastructuur beschermd tegen downtime, dataverlies en ransomware. Dit doen we in nauwe samenwerking met Nutanix en Sophos.

Op 26 oktober leggen we uit hoe de naadloze integratie meer dan ongeëvenaarde gegevensbescherming, schaalbaarheid en beveiliging voor IT-infrastructuren oplevert. Het zorgt ook voor radicale eenvoud in implementatie, beheer en ondersteuning.

Meldt u nu aan voor dit webinar en kom meer te weten over de Arcserve N-serie hypergeconvergeerde dataprotectie-appliances waarin 3 toptechnologieën zijn geïntegreerd:

  • Het Nutanix hyperconverged scale-out platform met robuuste beveiligingsfuncties.
  • Sophos cybersecurity die bekende en onbekende malware detecteert om de back-upomgeving te verdedigen. Echte gegevensbeveiliging om snel te reageren en bedreigingen te verwijderen, waaronder nooit eerder vertoonde ransomware en boot-record-aanvallen.
  • Arcserve-gegevensbescherming op alle platforms die gegevens beschermt tegen externe bedreigingen, waaronder ransomware, natuurrampen, menselijke fouten of andere ongeplande uitval.
  • Automatisering van de implementatie om risico’s tijdens de installatie en configuratie te elimineren.
  • Integratie met Nutanix Prism-beheerconsole voor vereenvoudigd beheer.

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.