Evenement

Symposium ‘Opstap naar weerbaarheid’ van Agentschap Telecom

Agentschap Telecom-050
10-11-2022
10:00 - 16:00

Op donderdag 10 november is het weer zover: het symposium ‘Opstap naar weerbaarheid’ van Agentschap Telecom. De vijfde alweer en dit jaar is het thema ‘Herstelvermogen: voorbereid op een digitale nachtmerrie’.

Binnen organisaties is veel aandacht voor preventieve beveiligingsmaatregelen van de digitale infrastructuur. Terecht. Maar hoe zit het met het herstelvermogen na een incident waardoor bijvoorbeeld IT-systemen uitvallen? Is de bedrijfscontinuïteit gegarandeerd en is er voldoende veerkracht om na een incident het bedrijfsproces snel weer op te starten? Aan de hand van praktijkvoorbeelden gaan diverse deskundigen het gesprek aan over het herstelvermogen na een IT-incident.

Tijdens het gratis, online symposium, komt kennis over digitale ontwikkeling en digitale weerbaarheid samen. Voor het symposium werkt het Agentschap Telecom samen met het Digital Trust Center van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) en TNO.

Het symposium is interactief en bestaat uit drie opeenvolgende webinars. U kunt meedoen door vragen te stellen aan de sprekers via de chat. Als afsluiting van het symposium kunt u napraten over het onderwerp, ideeën uitwisselen en netwerken met de sprekers en andere deelnemers via het netwerkplatform Wonder.

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.