Evenement

Red Hat Summit: Connect 2023

red hat
04-10-2023
09:00 - 17:00

Open source is niet meer weg te denken uit de IT-infrastructuur van vandaag. Bedrijven komen er steeds meer achter dat een traditionele toepassing van security & risk management niet meer volstaat in de snel veranderende wereld van innovatie, wet- en regelgeving en toenemende risico’s. Tijdens Red Hat Summit: Connect 2023 kan je je onderdompelen in de wereld van open source innovaties. Kom je langs in het Beatrix Theater in Utrecht op 4 oktober 2023?

Het programma

Vanaf 9:45 uur trapt James Labocki, Senior Director of Product Management bij Red Hat, af met de keynote. Vervolgens zijn er gedurende de dag sessies te volgen in vier verschillende tracks. Klanten als Schiphol en ProRail vertellen over de toepassing van cloudservices en de inzet van Event Driven Ansible. Audi en ABN Amro zijn ook aanwezig om use cases te delen.

  • Track 1: Automation experience

ProRail neemt je mee in hun automation journey: Orchestrating Resilience for Critical Network Devices

  • Track 2: Application development & modernization

Schiphol over ACS Cloud services

  • Track 3: Cloud & Infrastructure

NS: How simplification boosts adoption of a hybrid cloud integration platform

  • Track 4: The business value of platform thinking

Audi case: Platforms and Culture, How do these two things go along?

De line-up van 2023 bestaat uit Red Hat sprekers, klanten en partners. Het hele programma vind je hier. 

Aansluitend gaan experts gedurende Red Hat Experts Sessies met elkaar in gesprek over onder andere het aantrekken van nieuw talent met open source, security & risk management en automating networks with Ansible. Tot slot kun je tijdens demo’s zelf hands-on onder andere RHEL, OpenShift en cloud services testen, mocht je zelf meer willen horen over de producten/services dan staat een Red Hatter paraat om je te informeren.

Preview van Red Hat sprekers:

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.