Evenement

Nuvias en Juniper organiseren een interessante middag

Op 20 oktober organiseren Nuvias en Juniper Networks een interessante middag met een aantal interessante sprekers, die vanuit visie, ervaring en praktijk laten zien hoe de technologie ontwikkeld en hoe Juniper hier de juiste oplossing voor biedt.

 


Goede zorginstellingen hebben allemaal één ding gemeen: Een uitstekende verbinding. Verbindingen tussen dokters en patiënten, personeel en levensreddende technologie. Nu meer dan ooit zetten zorginstellingen in zowel care als cure, technologie in om processen en procedures te automatiseren en om nieuwe technologische ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg te ondersteunen, zoals zorg op afstand.

Met een groeiend aantal apparaten, applicaties en gebruikers, is een locatie bewust netwerk niet langer meer een nice-to-have, maar een must-have, waarmee u volledig zicht en controle heeft over uw medische omgeving.

Juniper biedt hulp bij het creëren en beveiligen van deze connecties, om de gebruikers ervaring voor zowel uw patiënten als uw personeel te verbeteren. Verbeter de ervaring van de patiënten, optimaliseer de fysieke beveiliging, en vindt levensreddende apparatuur veilig aangesloten op Juniper’s draadloze netwerk.
Met dit op AI gebaseerde netwerk kunt u direct problemen detecteren, bandbreedtes managen en zelfs voorrang geven aan klinische behoeften boven de gast ervaring.

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.