Evenement

Cloud Communications Alliance (CCA) en Jabra UCaaS top

CCA Kopenhagen-600400
06-09-2023
09:00 - 18:00

CCA Kopenhagen-600400Cloud Communications Alliance (CCA) en Jabra organiseren Europese UCaaS top in Kopenhagen om de nieuwste trends te bespreken die van invloed zijn op de cloud-communicatie-industrie in Europa.

Het evenement wordt gesponsord door Jabra, een belangrijke aanbieder in persoonlijke en werkplekgeluidstechnologie, en is bedoeld om Europese professionals in de telecomindustrie te informeren over de nieuwste trends in cloudcommunicatie, duurzaamheid, kunstmatige intelligentie en naleving van regelgeving.

Als Europa’s experts in de communicatie-industrie organiseert de CCA de top, “Driving Forces in European Telecom”, om deelnemers te helpen een strategisch beeld te krijgen van waar de industrie naar toe gaat.

“Europa is de thuisbasis van een divers cloud-communicatielandschap”, zegt Clark Peterson, voorzitter van de raad van bestuur van CCA. “We zijn vereerd dat we een forum kunnen bieden aan leiders uit de sector om te leren over de belangrijkste ontwikkelingen die vandaag de dag de Europese communicatie beïnvloeden.”

De top zal ingaan op de stand van zaken van cloudcommunicatie in Europa, duurzaamheid in de telecomindustrie en het gebruik van AI in communicatie. Deelnemers krijgen de kans om een presentatie over Jabra Engage AI en een rondleiding door het Jabra Research Lab bij te wonen. Sprekers tijdens het evenement zullen zich richten op onderwerpen zoals regelgeving in de telecomsector en waarderingen van fusies en overnames.

“De CCA is een belangrijke speler in de telecomindustrie, dus we zijn verheugd om met hen samen te werken voor dit evenement”, zegt Graham Williams, Strategic Alliances, Jabra. “We weten hoe belangrijk nieuwe technologieën zoals AI zijn voor telecommunicatie, en we kunnen niet wachten om onze inzichten als toonaangevende Europese organisatie te delen.”

De CCA zet zich in om de groei van de cloudcommunicatie-industrie te bevorderen door bedrijven te ondersteunen en voor te lichten over de beste manieren om hun bedrijfscommunicatiesystemen te bouwen, verkopen en schalen. De Europese top is een duidelijke weerspiegeling van de missie van de CCA om een ruimte te bieden voor leiders in de telecomindustrie om te netwerken, inzichten te delen en de communicatieruimte verder te ontwikkelen.

Programma

9:30 10:00 Registratie (licht ontbijt en koffie) – GN Audio A/S

9:45 10:00 Welkom bij GN Audio Jabra – Peter Karlstromer (GN Audio),

10:00 10:30 Welkom bij CCA-Jabra – Joe Marion (CCA), Clark Peterson (CCA), & Graham Williams (Jabra)

10:30 11:15 uur Stand van zaken Cloudcommunicatie in Europa – Dave Michels (TalkingPointz)

11:15 12:30 Duurzaamheid in Telecom – Joe Marion (CCA) & Maurtis Hekking (Jabra)

12.30 uur 13.30 uur Lunch

13:30 14:00 Microsoft AI & ChatGBT – Mette Nygaard Frederiksen (Microsoft)

14:00 15:00 AI in Telecom Panel – Tonny Siemons (Enreach), Mette Nygaard Frederiksen (Microsoft), & Andreas Orebo Wenzel (Jabra)

15.00 15.15 uur Pauze

15:15 16:00 Kort overzicht en rondleiding door het Jabra Research Lab – Soren Weitze Christensen (Jabra)

16:00 16:45 Europese en internationale regelgeving in de telecomsector – Chrystel Erotokritou (Access Partnership)

16:45 17:30 Communicatiewaarderingen – Kristian MacCarter (Q Advisors)

17.30 17.45 uur Evenement Wrap-Up – Joe Marion (CCA), Clark Peterson (CCA), & Graham Williams (Jabra)

20.00 23.00 Diner in Chambre-Jernbanegade 4

 

Meer informatie of aanmelden: https://www.cloudcommunications.com/event/cca-copenhagen

 

 

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.