Evenement

BusinessCom Partner Event 2022

BusinessCom_Partner-event_Emailhandtekening_V01
06-09-2022
10:00 - 18:00

BusinessCom_Partner-event_Emailhandtekening_V01

Het BusinessCom Partner Event is terug op dinsdag 6 september en wordt beter dan ooit! We staan tijdens het event stil bij 20 jaar BusinessCom en blikken samen met onze leveranciers vooruit op de toekomst. Maak kennis met de nieuwste My-Connect oplossingen, van firewalls tot networking as a service, en word in één dag bijgepraat over het laatste nieuws van BusinessCom en onze leveranciers.

Er zal ook voldoende tijd zijn om de leveranciers face-to-face te spreken op de ruime beurs. Mitel, Unify, Jabra, Gigaset, LANCOM Systems, Extreme Networks, Yealink, TP-Link, ClearVox, Alcatel-Lucent Enterprise, Ascom, NEC, DrayTek, Fasttel, Portadial, Barracuda, i-PRO, Spectralink en Pridis zijn allemaal aanwezig met een eigen stand.

Schrijf je vandaag nog in voor het BusinessCom Partner Event en tot ziens op dinsdag 6 september bij CHV Noordkade in Veghel.

Vacatures

Wil je niks missen? We houden je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws! Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven door het formulier in te vullen.

Wil je de nieuwsbrief uiteindelijk toch niet meer ontvangen? Geen probleem! Je kunt je op elk moment weer afmelden.